Digitala fiskekort

Sjön Viken är nu anslutet till den nya fiskekorts portalen vid namnet www.ifiske.se

Det är nu möjligt att sitta i lugn och ro och beställa sitt fiskekort flera dagar i förväg via webben eller lösa det via sms när du väl är framme vid sjökanten. Vi kommer givetvis även i fortsättningen sälja våra traditionella fiskekort i de affärerna de funnits tidigare, men vi hoppas att vi med dessa digitala fiskekort kan ökar valmöjligheterna och underlätta för till exempel våra morgonpigga fiskare som är ute innan affärerna öppnat.

Klicka här för att besöka vikens sida på ifiske.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s